Egyesületünk számos diétás- és egyéb élelmiszereket előállító gyártóval és forgalmazóval van kapcsolatban annak érdekében, hogy a gyermekek ellátása a táborban minél jobb minőségben, és szélesebb választékban történjen, valamint megismerhessék a legújabb diétás termékeket. A támogatásként kapott alapanyagokat különböző ételek elkészítésénél tudjuk felhasználni a táborban. A gyerekeket, és természetesen a szülőket is mindig tájékoztatjuk, hogy melyik alapanyagot, melyik étel elkészítéséhez használtuk, így ezeket a későbbiekben otthonra is be tudják majd szerezni az otthoni sütéshez, főzéshez.

Az utóbbi években a következő cégek támogatták táborunkat különféle alapanyagokkal és termékekkel (pl.lisztek, pékárúk, tészták, snackek):

Abonett Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft., ALDI Magyarország Élelmiszer Bt., InnoTotal Kft. (AnnaPanni), Diéta Bt. (Barbara), Cerbona Élelmiszergyártó Kft., Vincze-Staudt Élelmiszeripari Kft. (Császári Csemege), DiétABC, eFeF Kft., Gluglu’s Free From, Gluténmentes Bt., Naszálytej Zrt., PICK SZEGED Zrt., TUTTI Élelmiszeripari Kft., Univer, VitaFRInet Kft., Asix Distribution Kft. (Schär, RiceUP), Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft., Józsi Fűszer Kft., Optimum Kft. (Mester Család), Riceland Magyarország Kft., Szafi Fitt Kft., Szarvasi Agrár Zrt., Szegedi Paprika Zrt., Decal-Print Kft., Gefro Kft., Oliver Inn.

Nagyon köszönjük támogatóinknak, hogy hozzájárulnak a tábor ellátásának magas minőségű és széles választékú biztosításához!

Támogatóink

Elérhetőségek:

e-mail: info@taplalekallergiatabor.com

telefon: +36/30-622-5612

Kövess minket: